Basis Blackjack Kaart Waarde Strategie
Basis Blackjack Kaart Waarde Strategie

Basis Blackjack Kaart Waarde Strategie

Wel, als je je afvroeg waarom Blackjack kaartwaarden en de soorten handen die bestaan belangrijke concepten zijn, zal deze sectie je helpen het te begrijpen. We zullen nu de basis Blackjack strategie of “21 Blackjack” uitleggen, zodat je meer consistent kunt winnen.

Basis Blackjack Kaart Waarde Strategie

Om de basisstrategie in dit spel correct uit te voeren, moet je eerst één ding begrijpen: het doel is niet om 21 punten te halen. Het echte doel is om de dealer te verslaan. Dit lijkt misschien een no-brainer, maar met deze verklaring in het achterhoofd kun je je gaan richten op het statistische deel van dit casino spel en de waarde van kaarten in verschillende situaties. Het type hand en kaarten dat je hebt (soft of hard) zal een directe invloed hebben op je beslissing.

Maar maak je geen zorgen over de “statistieken” van deze strategie. Je hoeft geen quantum berekeningen uit te voeren om het toe te passen. Integendeel. Hieronder tonen we je een lijst van situaties gebaseerd op het type kaarten dat je hebt en de kaart van de dealer, die je gewoon zal moeten volgen om betere resultaten te bekomen:

Als de hole card van de dealer een waarde heeft tussen 2, 3, 4, 5 of 6, is de kans groter dat hij zal passen als hij onze hand probeert te verslaan of te verslaan. Bovendien bieden dealerwaarden van 5 en 6 de grootste kans om voor u te winnen.

Als de hole card van de dealer 7, 8, 9, 10 of 11 punten heeft, wordt deze als een sterke kaart beschouwd en heeft deze een grotere kans om te winnen.

Blijf staan als uw hand bestaat uit harde kaarten met een waarde van meer dan 12 tegen een zwakke kaart van de dealer (2-6 punten).

Blijf staan wanneer uw hand een totale waarde heeft tussen 17 en 20 punten (het is zeer waarschijnlijk dat u over zult gaan als u gelijk speelt).

Wanneer u geconfronteerd wordt met sterke kaarten van de dealer (7-11 punten) is het het beste om te proberen uw score te verbeteren met het risico dat u busting gaat. Uitzondering: Als u een sterke hand heeft (17 – 20 punten) is het het beste om te blijven staan.

Het is aan te raden uw hand te folden als de dealer een zwakke kaart heeft.

Het is aan te raden om je hand te folden met harde kaarten die opgeteld 10 of 11 punten opleveren (tenzij de dealer sterke kaarten heeft zoals 10 of Aas). Dit komt omdat de volgende kaart waarschijnlijk een kaart met een waarde van 10 zal zijn – denk eraan dat er 16 kaarten met een waarde van 10 in het kaartspel zitten.

Met harde kaarten is het aan te raden om te blijven staan als je beginhand 17 punten of meer is.

Met harde kaarten met een starttotaal van 8 punten of minder is het raadzaam om te trekken.

Met zachte kaarten is het beter om te staan met 19 punten of 20 zachte punten.

Met een zachte 18 voor u en een 2, 7 of 8 van de dealer, is het raadzaam om te blijven staan.

Nu ken je enkele aanbevelingen voor een basis, maar solide, Blackjack strategie.