Het belang van de linker reel in Betsson Slots Games
Het belang van de linker reel in Betsson Slots Games

Het belang van de linker reel in Betsson Slots Games

Hoe leuk klinkt het als er een hoog winsymbool op de meest linkse rol verschijnt! Ja, ja, dat is wat je hoort. Het is fantastisch. Dit kan als een jackpot klinken. Weet je waarom? Laten we het belang van de meest linkse spoel uitleggen

Let wel, in de overgrote meerderheid van de Slots spellen, is het een zeer goed teken als je een hoog jackpot symbool op de meest linkse rol krijgt. En hier zijn de redenen waarom:

Betsson Slots
  1. Winnende combinaties worden berekend vanaf de meest linkse rol, ook bekend als de eerste rol. En als u al een of meer hoge winstsymbolen op deze rol hebt, is de kans groter dat u die hoge winst binnen handbereik hebt.
  2. Combinaties met beloningen worden berekend op aangrenzende rollen, dus met een hoog winsymbool op de eerste rol wordt het spannender om te zien wat er op de volgende aangrenzende rollen gebeurt. Vergeet niet, het gaat allemaal om de opwinding.
  3. Bij de meeste online gokkasten worden de prijzen toegekend van links naar rechts op de rollen, dus hoe meer hoge prijssymbolen je op de meest linkse rol krijgt, hoe groter je kansen zijn om een hoge prijs te krijgen. Een uitzondering op deze regel is de Starburst slot waar prijzen worden toegekend vanaf de meest rechtse rol.

Wij raden u echter aan altijd de uitbetalingstabel te controleren om te weten hoe de gokkast die u wilt spelen werkt en wat de winnende combinaties zijn.

En als de slot gebaseerd is op betaallijnen, vergeet dan niet dat de winnende combinaties op een actieve betaallijn moeten voorkomen.

Scatter symbool

Alle online gokkasten hebben één soort symbool, de Scatter, die de hierboven beschreven regel breekt. Kortom, de Scatter hoeft niet te verschijnen op een betaallijn vanaf de meest linkse rol en op opeenvolgende rollen; hij hoeft maar een bepaald aantal keer op de rollen te verschijnen om u een prijs te laten winnen.

International Association of Gaming Regulators